Schedule throughout the conference week (tentative)

XRM2005 in Himeji

	7/25(MON)	7/26 (TUE)	7/27 (WED)	7/28 (THU)	7/29 (FRI)	7/30(SAT)
9:00		Opening Ceremony	Invited Talk (30 min)	Invited Talk (30 min)	Invited Talk (30 min)	Invited Talk (30 min)
9:30		Invited Talk (30 min)	Invited Talk (30 min)			
10:00		Invited Talk (30 min)	Invited Talk (30 min)			
10:30		Break(15 min)	Break(15 min)	Break(15 min)	Break(15 min)	Break(15 min)
10:45		Invited Talk (30 min)	WMI Award			
11:15					Oral Presentation (20 min each)	
11:45		Invited Talk (30 min)	Invited Talk (30 min)	Invited Talk (30 min)		Closing Ceremony Farewell & SPring-8 site
11.40					т	tour start
12:15		Invited Talk (30 min) Iunch & registration	Invited Talk (30 min) Iunch & registration	Invited Talk (30 min) Iunch & registration	+ lunch & registration	-
13:00		·				
13:30						Lunch at SPring-8
14:00		Poster	Poster	Poster	Ural Presentation (20	-
14:20		(Development of XRM)	(Instrumentation)	(Applications)	min each)	-
_					+	-
14:40					+	-
15:00					+	_
15:20					+	
15:40					Break(20 min) Ural Presentation (20	
16:00	Registration	Ural Presentation (20 min each)	Ural Presentation (20 min each)	Ural Presentation (20 min each)	min each)	
16:20		+	+	+	+	
16:40		+	+	+	+	Return to Himeji City
17:00		<u>.</u>	+	+	+	
17:20		Break(20 min)	Break(20 min)	Break(20 min)	Break(20 min)	-
17:40					Break(20 min) Election for next meeting	
18:00	welcome party	T	T	T	Banquet	
18:20		+	+	+		
18:40		+	+	+		
19:00		+ Poster (post-deadline)	+ Poster (post-deadline)	+ Poster (post-deadline)		
20:00				(, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,		
21:00		-				
21.00					return to Egret	